KİLİS / MERKEZ - Nedim Ökmen Anadolu Lisesi

KİLİSİMİZE VE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN...

Okulumuz gelecek eğitim öğretim yılından itibaren 5 sınıf ve 150 öğrenci kontenjanı ile Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından sınavla öğrenci alan PROJE OKULU olarak belirlenmiştir.

İlimizinde 8. Sınıf LGS sınavına girecek öğrenciler için büyük bir önem arzeden bu sevinçli haber Kilisimize ve tüm öğrencilerimize hayırlı olsun.

Okulumuz bundan sonra PROJE OKULU olarak yoluna devam edecektir. Nedim Ökmen Anadolu lisesi Kilis’in eğitimine damgasını vurmuş, başarılı bir kurumdur.

Başarının, özverinin, gayretin, azmin kurumsal adıdır, adresidir. Bir geleneği Kültürü vardır. Kökü mazide olan Ulu bir Çınardır.

Bu ulu çınarki , nice vatan evlatlarına yuva oldu, onları bağrına bastı. Bugün de dal budak verip yeni Mezunlar vermeye devam ediyor.

PROJE OKULU kararıyla Okulumuz ve sayısız öğrenci yetiştiren İdareci ve Öğretmenlerimiz üzerindeki sorumluluk ve yük daha da artmıştır.

Okulumuzun PROJE OKULU olma sürecinde  emek veren tüm yetkililere teşekkür ederim.

Salihiddin Ataköşker

18-05-2023