KİLİS / MERKEZ - Nedim Ökmen Anadolu Lisesi

YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN

Yeni eğitim-öğretim yılının başta öğrencilerimiz olmak üzere idarecilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

“Ülkemizde her alanda yaşanan değişim ve gelişimin lokomotifi olarak görev icra edecek olan yapı milli eğitim sistemidir. Eğitim sistemimizin mimarları ve aktörlerinin; geleceğimizi inşa edecek bedenen ve zihnen sağlıklı nesiller yetiştirme konusunda sağlam bir irade ortaya koyması gerektiği izaha gerek olmayacak kadar açık bir gerçektir. Bizlerde “Nesil İnşasında” birer nefer olmaya talibiz.

“Milletimizin kendi değerlerinden doğan ve hedefi sadece dünya olmayan ulvi bir gaye güden hiçbir hareket, birilerinin engellemesi ve yok etme isteği ile yok edilemeyecektir” duygusu ve hissiyatıyla;

Hizmetkârı olmakla onur duyduğum Nedim Ökmen Anadolu Lisesi’´ndeki geleceğimizi inşa eden, nesillerimize ışık tutan Öğretmen arkadaşlarıma ve okuyacak öğrencilerime “HOŞGELDİNİZ” diyerek yeni eğitim-öğretim yılını da hassaten tebrik eder, başarılar dilerim.

15-09-2018

Salihiddin Ataköşker