KİLİS / MERKEZ - Nedim Ökmen Anadolu Lisesi

Salihiddin ATAKÖŞKER - Okul Müdür

ÖZGEÇMİŞİM

1971 yılında Kilis ‘te doğdum. İlköğrenimi  Kartalbey  İlkokulunda ortaöğretimi Kilis İmam Hatip Lisesinde tamamladım.

1990 yılında İmam Hatip olarak Kilis’te memuriyet hayatıma başladım.1991-1996 yılları arasında Şanlıurfa’nın çeşitli camilerinde İmam-Hatiplik yaparak Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdim.

1996 yılında Kilis’e Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak atandım. İlimizde çeşitli liselerde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği ve idarecilik yaptım.2007 yılından beri  Kilis Anadolu Lisesi ( Kilis Lisesi )nde  Okul  Müdürü olarak  12 yıl görev yaptım.

04/08/2018 Tarihinden itibaren Kilis’in en köklü okulunda göreve başlamak Allah’tan bize nasip oldu. Umarım bu birliktelik uzun soluklu olur. Evli ve üç çocuk babasıyım.