KİLİS / MERKEZ - Nedim Ökmen Anadolu Lisesi

Eyl

Üniversitelere yerleşen öğrenclerimizle gurur duyuyoruz

Eyl

Yeni eğitim-öğretim yılının başta öğrencilerimiz olmak üzere idarecilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Eyl

Kilis Milletvekilimiz Sayın M. Hilmi Dülger , Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Mustafa Karacoşkun ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Kaçarlar Nedim Ökmen Anadolu Lisesi Müdürlüğüne atanan okul müdürümüz Salihiddin Ataköşker’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Okul Müdürümüz Salihiddin Hoca bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi: Ensar şehir Kilis’in en köklü okullarından biri olan Nedim Ökmen Anadolu Lisesi’ne müdür olarak atanmış bulunmaktayım. Bu kurum kökü mazide olan atidir. Bir geleneği , bir kültürü vardır. Eskidir. Bir tarih dir. Bu tarih sahnesi içerisinde ;Bizler, sevgi tohumlarını ekmek için buradayız. Sevgi tohumlarını yeşertebilirsek o saf yüreklerde , o zaman başarıdan söz edebiliriz. Sevmeyi bilen insan ,sevilir. Sevmeyi bilen insan, dost olur. Sevmeyi bilen insan can olur, merhamet olur. Sevmeyi bilen insan yol olur , yoldaş olur. Çalışır en güzel yerlerde olur. Kısacası “İnsan” olur.

İnsan yetiştirmektir derdimiz .

Nedim Ökmen Anadolu Lisesi müdürü olarak öğrencilerimize önce manen bir kılavuz, ardından yaşam yolunda anahtar olma sevdasındayız. İşte; biz tökezleyenin , düşenin elinden tutmak için buradayız.

Biz ,bir aileyiz.

Öğretmenlerimiz ,öğrenci-lerimiz , velilerimizle birlikte.

Bizler gelişmeye ve zamana ayak uyduran, geçmişini bilerek geleceğine yön veren , iki günü eşit olmayan , vatanını ve milletini canından  aziz bilen insanlar yetiştirme çabası içindeyiz  dedi.